servettengroothandel

Formaten

Papieren servetten en papieren zakdoeken zijn er in diverse formaten. 
Op deze pagina zet ik de meest bekende internationale formaten uit één.


Zakdoeken (21x21cm)
Zakdoeken worden meestal gebruikt om de neus te snuiten, maar zakdoeken kan je aanbieden. En dat kan dan ook een sfeermaker zijn. Net als servetten kan je hier ook mee knutselen. 

De meeste zakdoeken worden verkocht in het formaat 21cm bij 21cm.
Zakdoeken 21x21cm

Cocktail servetten (25x25cm)
De servetten met dit formaat worden veelal gebruikt bij het opdienen van drankjes. De cocktail drankjes worden dan geserveerd met het servet onder het glas. Ook brood wordt hier vaak mee geserveerd. Het servet licht dan vaak in een mandje onder het brood.
Cocktail servetten hebben de afmeting van 25cm bij 25cm.
Cocktail servetten 25x25cm


Lunch servetten (33x33cm)
Voor een ontbijt en lunch gebruik je servetten van 33 bij 33 centimeter. Bij een ontbijt of broodmaaltijd leg je een eenvoudig gevouwen, papieren servetje links naast of op het bord. Het bestek kan er eventueel ook in gewikkeld worden.
Lunch servetten hebben de afmeting van 33cm bij 33cm.
Lunch servetten 33x33cm

Bistro servetten (40x40cm)
Bij een buffet of een informeel diner krijgen deze servetten de voorkeur. Bij een buffet liggen ze dan op de buffettafel bij de borden en het eetgerei. Bij iedere gang kunnen de gasten een nieuw servet pakken. Tenzij de gastheer/vrouw het anders aangeeft, kan er ook een ander bord en bestek gepakt worden.
Bistro servetten hebben de afmeting van 40cm bij 40cm.
Bistro servetten 40x40cm

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN