servettengroothandel

Voor welke gelegenheid kies jij bijpassende servetten?

Voor welke gelegenheid kies jij bijpassende servetten?

Voor welke gelegenheid kies jij bijpassende servetten?

De meeste mensen organiseren wel eens iets. Dit kan van alles zijn. Ik denk hierbij aan bijvoorbeeld een meergangen diner waarbij de tafel opgemaakt wordt.

Een goede organisator kiest een geschikte lokatie en kleed deze aan in de gewenste sfeer.  Als dit bijvoorbeeld een Italiaanse avond wordt denk ik aan afbeeldingen aan de wand die met Italië te maken hebben. Bijvoorbeeld de toren van Pisa of het Colosseum.
Ook het eten is van belang. Bij Italie denk ik eigenlijk direct aan Pizza of Pasta, maar bij Frankrijk denk ik aan stokbrood. Zo heeft iedereen wel een bepaalde assosiatie bij veel landen. Ook de keuze van het drinken wordt vaak niet vergeten.
De tafel zelf wordt ook netjes gedekt in de betreffende stijl. Passende borden en glazen en het bestek. Zo bestaat er bestek dat specifiek voor spagettie is. Als je echter een Aziatische maaltijd bereidt, Zal je waarschijnlijk stokjes neer leggen.

 

Ambiente Beer And Hops papieren servettenMaar ik denk ook aan een evenement als bijvoorbeeld een voetbalavond, dansavond, of een reünie.

Dan wordt er vaak gedacht aan de bittergarnituur, chips, nootjes en de drank. De servetten krijgen dan vaak geen aandacht. Vaak zijn het goedkope witte servetten. Maar ook hiermee kan je het evenement een ander gevoel van de sfeer geven. Je kan de servetten in de kleur van je favorieten club kunnen aanbieden, maar je kan denken aan servetten met een afbeelding te kiezen. Bijvoorbeeld één die past bij de drank of versnaperingen.

Als je een feestje organiseert, bijvoorbeeld omdat er iemand jarig is, of een gezellige barbecue omdat het mooi weer is. Dan zijn daar ook passende servetten voor te vinden.

 

Eigenlijk is er altijd wel een passend servet te vinden.

Vaak worden katoenen servetten neergelegd bij sjieke gelegenheden. Die zijn dan vaak effen, zodat je ze voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken. Katoenen servetten met opdruk bestaan wel, en je kan ze zelfs laten maken met een opdruk naar keuze. Vaak zijn die per stuk te koop. En dat wordt dan wel prijzig.

Papieren servetten kunnen ook heel stijlvol zijn. Laat je ze bedrukken, dan moet je er vaak veel tegelijk laten maken. Maar als je een keuze maakt uit bestaande bedrukte servetten, dan scheelt het aanzienlijk in prijs. Natuurlijk kan je naar een supermarkt of een grote winkelketen gaan om daar de servetten te kiezen om de prijs te drukken, maar daar is de keuze beperkt. Online zijn er ook veel winkels te vinden die bedrukte servetten aan particulieren verkopen. De keuze daar is vaak veel diverser. Bij onze eigen groothandel, de "Servettengroothandel", zijn er op dit moment ruim 1400 verschillende servetten online. Keus genoeg zou ik zo denken. Maar nog regelmatig dat het assortiment hier wordt uitgebreid met weer nieuwe bedrukte papieren servetten. Als jij bij ons gevonden hebt wat je zoekt, kunnen wij je misschien wel vertellen waar het te koop is. Of als je zelf een bedrijf hebt, dan kan je het bij ons bestellen. Wij doen onze uiterste best om het dan binnen enkele dagen bij jou te bezorgen.

 

reacties op “Voor welke gelegenheid kies jij bijpassende servetten?

Voor welke gelegenheid kies jij bijpassende servetten?

Door Alberte Agerskov op woensdag 08 januari 2020 om 7:40

Om het combineren voor u eenvoudiger te maken, hebben we onze collectie onderverdeeld in drie categorieen: Wow, Joy en Go. Gebruik deze categorieen als basis wanneer u de juiste sfeer wilt creeren voor uw eigen concept of voor een speciale gelegenheid. Maar laat uw vrijheid niet beperken. Als u liever oplossingen uit diverse categorieen combineert, gewoon doen! Laat uw creativiteit de vrije loop! Dunisoft®-servetten zijn een feest voor alle zintuigen. Ze worden vervaardigd via een innovatief proces waarbij lucht in plaats van water wordt gebruikt.
Voor welke gelegenheid kies jij bijpassende servetten?

Door Emma Demir op maandag 29 juni 2020 om 10:17

Wilt u uw gasten bij binnenkomst direct verrassen? Verwelkom ze dan met een creatieve tafelsetting met respect voor de natuur. Gebruik hiervoor ons uitgebreid assortiment servetten, in diverse materialen, formaten, dessins en kleuren. Voor elke gelegenheid en elk budget vindt u praktische opties van topkwaliteit. Waarmee verrast u uw klanten het meest?

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN